Behandlingar

Klippning fr. 625:-

För att uppnå bästa resultat anpassar våra frisörer klippningar efter dina önskemål och förutsättningar.

Kérastaseritualer

En ritual innebär att din frisör blandar en kur med högt koncentrerade ingredienser, som verkar på djupet och ger en känsla som varar. Kuren utförs tillsammans med en hårbottensmassage i vårt hårspa. Vill du lyxa till ditt frisörbesök? Du har du hamnat på rätt frisörsalong! Läs mer om våra ritualer här Fusiodose och Extentioniste

Färgbehandlingar

Vi utför allt från utväxtfärgning och uppfräschning till helförändringar. Priserna varierar beroende på vilken färgförändring du väljer. Läs mer om våra färgbehandlingar där det ingår en lyxig Fusio Dose ritual..

Smartbond och Olaplex

Vi använder oss utav Olaplex och Smartbond som flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott. Smartbond och Olaplex skyddar hårerts svavelbindningar under kemiska behandlingar. ni kan läsa mer om dem här Smartbond  och  Olaplex!         

Bryn och fransar

Våra frisörer färgar bryn och fransar. Vi formar dem med pincett och tråd.. Det är detaljerna som skapar intrycket!

Skäggskulpering

Vi erbjuder skäggskulptering med maskin och markerade linjer, och skäggskulptering med sax/kniv. I vår fina Barberarstol tar vi hand om dig med American Crews anpassade skäggserie. läs mer om Skäggskulptering

Fransförlängning

Drömmen om att vakna upp med färdig makeup hjälper vi dig förverkliga genom att göra en fransförlängning. Vi gör även påfyllning på fransar. Intresserad? Läs mer här.

Lash lift & Browlift

Lash lift och Browlift är skönhetsbranchens största trender just nu!
Skonsam frans och bryn permanentning som håller upp till 8v!.
I Våra behandlingar inkluderar vi färg och keratinbehandling och formning av brynen.
Läs mer här!

Kosmetisktatuering

Vill du slippa smink och vakna med ett perfekt resultat? Vi utför kosmetisktatuering
i form av 3D/microblading, Ombre/Powder/Shading, Lipliner, 3D-läppar, Helt fyllda läppar. Vill du veta mer om kosmetisktatuering? Läs här.

Navelpiercing, öronhåltagning och näshål

Vi är diplomerade näs-, öron- och navelhåltagare. Smyckena vi använder vid håltagning är från Blomdahl. Vi har även deras hudvänliga smycken till försäljning. Priserna för håltagning hittar du här. Under 18 år krävs målsmans godkännande.

Utbildad piercare
Vi har en diplomerad piercare på salongen som utför piercing med kanyl. Under 18 år krävs målsmans godkännande. Hon finns tillgänglig vardagar och lördagar.

Uppsättning

Vi gör bruduppsättningar och vi har olika brudpaket att välja mellan, allt för att göra bruden nöjd under sin dag. Mer info om paketen hittar du under brudmeny. Våra frisörer hjälper dig även med en fredagsstyling. 

Extensions / Hårförlängning

En hårförlängning är inte bara till dig som vill ha långt hår. Extensions uppfyller även behovet av tjockare hår. Priset varierar beroende på hur mycket hår vi sätter in. Därför rekommenderar vi att du kommer in för en konsultation där vi bestämmer mängd och färg.
Vi använder oss utav både Gocciani med keratinfästen och Hairtalk med helt osynliga fästen som kan återanvändas! Läs mer om hairtalk här Hairtalk

Konsultation

Vi bistår gärna med rådgivning om alltsom rör ditt hår och hårvård. Vare sig det gäller hårbottenproblem eller om du vill göra en helförändring. Välkommen in!