Lash lift & Browlift

Lashlift och Browlift är just nu en av

skönhetsbranchens hetaste trender!

 

Lash lift

 

ulrica lashlift föreulrica lashlift efter

 

 

Du kan slänga din ögonfransböjare som bryter av dina fransar! Med Lash lift får du en skonsam böjning på dina fransar som håller upp till 8 veckor, då dina fransar fönyat sig, kan man göra en ny behandling för att helatiden ha snygga svepande fransar.

 

Lash lift ger ett piggare utseende och i samband med behandlingen färgas fransarna så många inte längre känner behov av att använda mascara till vardags.

I behandlingen inkluderas även en avslutande keratinbehandling som bygger upp fransen så dem blir starka och friska!

 

fungerar även för dem som är allergiska mot limmet som används vid fransförlängning!

 

Behandlingen är avslappnande då du ligger i ett enskillt rum tillsammans med din fransstylist. Passa på att unna dig denna fantastiska behandling som tar ca 45min.

 

Pris 950kr, inkl färg och keratinbehandling av dina fransar

 

 

Browlift

 

IMG_20200602_184042IMG_20200602_184104

 

Brow lamination som det också kallas är en avslappnande behandling som ger dina bryn en perfekt form samt förbättrar dina ansiktsdrag.

 

Vi kan förvandla de mest röriga brynen till släta och välvårdade bryn.

Efter behandlingen så kommer dina bryn se fylligare och tätare ut och de håller sig på plats samt ramar in ditt ansikte.

I behandlingen ingår plockning/trådning samt färgning av dina ögonbryn. Resultatet håller i upp till 8 veckor beroende på hårets individuella hårväxt.

 

Pris 850kr, inkl färg och formning av dina bryn

 

Pakerpris lashlift och browlift 1500kr inkl, forming av dina bryn färgning av bryn och fransar och keratinbehandling av fransar.