Hairtalk

Hairtalk

 

Hairtalk extensions

 

Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page?  Med Hairtalks hårkvalitet håller stylingen längre och förutom förlängning eller förtjockning kan Hairtalk användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr.

 

Hairtalk är extensions av högsta kvalitet med patenterade tejpfästen som är de mest skonsamma på marknaden. Det gör att Hairtalk kan sättas i även de tunnaste hår utan att ditt hår tar skada.

Dessutom håller Hairtalk extensions omsättning efter omsättning. Dess metoder och kunskaper om hår bygger på decennier av erfarenhet.

 

Hairwear

 

Hairtalk Hairweare är speciellt utvecklat för dig som har extremt tunt hår eller lider av håravfall, alopecia eller annan hårsjukdom.

Den placeras på hjässan för att täcka över de kala eller tunnhåriga partierna och klipps sedan ihop med ditt egna hår. Under Hairweare sätter vi även in Hairtalk extensions för att få ett naturligt och fylligt resultat.

Hairweare är tunn och väger nästan ingenting vilket gör att den varken kliar eller blir varm att ha på sig.

 

Hairtalk Hairweare kommer i två olika fästmetoder. Den ena med clips, vilket gör att du själv kan välja när du vill ta av och på din Hairweare. Om man väljer permanenta tejpfästen sätter vi om din Hairweare efter tre till fyra veckor så att den sitter nära din hårbotten- för bästa resultat och komfort!

När vi ska välja ut en Hairweare till dig beställer vi hem flera olika modeller för att du ska få testa i lugn och ro vilken du trivs med bäst.

 

Välkommen till en värld av oändliga möjligheter med Hairtalk.