GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år alla kära kunder!

Vi vill tacka alla underbara kunder vi haft 2016 som förgyllt vårt år!
Tillsammans med er har vi kunnat åstadkomma färgsprakande hårförändringar, fått låta inspirationen flöda genom tekniska klippningar och skapat en helt underbar känsla av glädje här på salongen!

 

Det är nytt år och det är mycket som händer i januari på Lockcenter!

 

Den 17-22 januari ska Nuray åka till barcelona tillsammans med Loreal på Club Royals ägarträff där hon kommer inspireras och utbildas i åres stora nyheter och trender som hon kommer ta med sig hit till salongen, för att erbjuda er kunder det absolut fräschaste och hetaste under 2017!

 

Ni vet väl om att vi redan har en Mästare (Nuray) på salongen? Nu skall vi även få en till! Den 13e åker Zarah till leksand för att starta en utbildning som leder till Mästarbrev..

-Mästarbrev är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom hantverksyrken. Ett bevis på att man är en Mästare som uppfyller de krav som ställs av Sveriges Hantverksråd och som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare.
Ni kan läsa mer om Mästarbrevet på hantverksrad.se

 

Vi ser fram emot att få tillbringa 2017 tillsammans med er nya som gamla kunder, låt oss göra nya året till det bästa!:)